Välkommen till Höstmötet 2017 där Island står som värd. Det är ett innehållsrikt program, med möjlighet och tid för dig att: Fördjupa dig i det antroposofiska arbetet, lära känna lite om Island, Knyta nya band i ditt professionella nätverk samt vara med och göra slutklämmen i vårt mångåriga projekt, plattformen för NFLS nu och framöver.

Under konferensen kommer vi att

 1. Hålla Förbundsmöte. (Var vänlig och sänd punkter och aktualiteter från de olika länderna senast andra oktober.)
 2. Lyssna på berättelser om det spännande Island
 3. Sjunga tillsammans.
 4. Arbeta med Läkepedagogiska kursen 5:e föredraget.
 5. Arbeta i grupp kring plattformen för NFLS med femstjärnan som utgångspunkt.
 6. Hålla årsmöte. (Var vänlig och sänd punkter senast andra oktober.)
 7. Plenumsamtal.
 8. En dagsutflykt för att uppleva Island.
 9. Få en glimt av ett Socialterapeutiskt boende och lantbruk
 10. Hålla en minnestund.

Lite praktiskt.

  • Att resa till Island: sker enklast med flyg och det går att få flygbiljetter till överkomliga priser om man är ute i god tid. Behövs hjälp med detta så kontakta Alexandra+46-703 549907 så tittar vi på det. Tips på flyg till Island.
  • http://www.icelandair.se (dk,no,fi) https://www.sas.se (dk,no,fi)
  • Transfer: till och från flygplatsen Resan in till Reykjavik tar ca 40 minuter med flygbuss och det ordnas av var och en. Det kan gå att beställa biljett direkt på flyget.
  • Buss till och från Solheimar: Från Reykjavik till Solheimar åker vi gemensamt och den avgår kl. 13,30 från koncerthuset (Harpa)
  • Tillbaks till Reykjavik: Bussen kommer att anlända Reykjavik ca kl. 18.00 lördag 28 okt.
  • Hyrbil: Det är absolut möjligt att hyra bil och det rekommenderas varmt om man har lite extra tid och budget till att se sig om.
 • Boende: Under tiden 25-28 okt kommer vi att bo på Solheimar detta ingår i konferensavgiften. http://www.solheimar.is/ Det finns tre olika kursavgifter på grund av att det är olika boendealternativ. Vandrarhem, Hotellstandard, samt enkelrum i hotellstandard.
 • Boende efter konferensen 28-29 okt bokas av var och en och ingår inte i konferensavgiften.
 • https://www.airbnb.se (com) https://www.trivago.se https://sv.hotels.com mm.Anmälan sker i vanlig ordning på hemsidan www.nfls.nu    

 

Väl mött på Island i oktober hälsar verksamheterna på Island och Styrelsen för Nordiska förbundet för Läkepedagogik och Socialterapi.