Kära medlemmar i NFLS!

Den 14 – 15 aug arbetade förberedelsegruppen för Höstmötet 5 – 8 nov 2014 i Bergen för att skapa ett mötesprogram och logistik.
Utskick av inbjudan samt bilagor kommer att göras i början av september, men redan nu vill vi göra er uppmärksamma på att tidig bokning av flyg blir billigare för er, ibland häpnadsväckande billigare än om ni väntar till exempelvis mitten av oktober.
Geir Legreid har skapat en fil där han ger förslag på flygtider som fungerar den 5 nov så att man utan stress kan vara på plats när mötet börjar. Se bifogade fil.

Ramtiderna
 för mötet: Vi startar kl 14.30 (räkna med 30 min taxiresa till konferensplatsen) den 5 nov och mötet är slut ca 12.00 den 8 nov.

Rumsbokningar är gjorda på ett hotell centralt i Bergen. Vi har möjlighet att boka av rum kostnadsfritt fram till 2-3 okt. Av den anledningen har vi satt sista anmälningsdatum till 1 okt. Anmäler ni er senare kommer vi att be er att själv sköta era rumsbokningar och enligt Geir är Bergenhotellen ofta fullbokade, så vår rekommendation är: anmäl er i tid!

Ni kan redan nu göra er anmälan på www.nfls.nu – vår hemsida.
Konferensavgiften kommer att bli ca NOK 5 500, då är allt inkluderat utom taxikostnad från flygplatsen vid ankomsten (se till att ni fyller bilarna så blir det inte alls dyrt). Exakt pris kommer i inbjudan.

Jag vill passa på att uppmärksamma NAMNTÄVLINGEN på hemsidan – skicka in era förslag.

Och valberedningen söker ny ordförandekandidat – skicka era förslag till Terje Erlandsen i valberedningen: teer@marjatta.dk så att vi kan välja en ny ordförande på årsmötet!

Vi ser fram emot att möta er i Bergen!
För förberedelsegruppen: Geir Legreid (N), Marie Wallin Carlbom (S), Mikaela Stenius (S) och Göran Nilo (S).

Vänligast
Göran Nilo
Ordförande i Nordiska Förbundet

Mail: goran@nfls.nu
Mobil: +46(0)70-1749 386